Изберете страница

Безплатна необвързваща първоначална консултация

 Безплатна необвързваща първоначална консултация

Безплатна първоначална консултация. След първи телефонен разговор и среща, без ангажимент ще получите задълбочена консултация напълно персонализирана според вашите индивидуални желания и нужди.

менторинг

Свържи се с нас

Ние ценим директния контакт с клиента и ще се радваме да разговаряме лично с вас. Това е единственият начин да получим подробна информация за вашите желания и нужди, да ви консултираме индивидуално и да ви помогнем да намерите правилните продукти  за вашите нужди. Просто ни се обадете, личен консултант ще се погрижи за вашата заявка в най-кратък срок.

Безплатна необвързваща първоначална консултация

Безплатна първоначална консултация. След първи телефонен разговор и среща, без ангажимент ще получите задълбочена консултация напълно персонализирана според вашите индивидуални желания и нужди.

Изчисляване на рентабилността

Ние ще ви предоставим оценка на общите бюджетни разходи, както и подробна калкулация на рентабилността за цялото оборудване и помещенията за процедури.

Менторство на екипа

Ние ви предлагаме цялостна подкрепа в създаването на екип от СПА терапевти. За да гарантираме, че обучението на персонала ви е целево и клиентски ориентирано, ще работим в постоянен диалог с вас. Етикет в спа и уелнес, разработване на терапевтични, козметични, спа и уелнес менюта, използване на подходящите продукти. Всеки курс на обучение е персонализиран специално за изискванията на вашата компания и може да се проведе директно във вашият СПА център.

Създаване на индивидуална СПА концепция

Индивидуалната концепция е съобразена с местоположение, леглова база, категоризация, ниво на клиентите, сезонност, ресурси на разположение и вашият бизнес план.

Реалистично 3D изобразяване

С професионалните 3D изобразявания можете да видите реалистична картина на завършеното пространство още преди началото на строителството.

Маркетинг и рекламни стратегии

/ изготвяне на сайт, оптимизации, ребрандиране и др./

Изработване на съвременен функционален дизайн на СПА центъра

В СПА и уелнес индустрията дизайнът трябва  не само да създава приятна атмосфера, но и да е практичен. Функционалност, лесно почистване, лесна поддръжка и устойчивост вървят ръка за ръка с привлекателен дизайн. За да реализираме тези високи изисквания във вашите помещения, ние ще ви съдействаме при избора на материали и повърхностни покрития в зависимост от областта на приложение

Доставка и монтаж на цялостно оборудване

Доверете ни се! Ние  избираме за вас най-високото ниво на качество, безопасност, икономическа ефективност и устойчивост на оборудването. Разчитайки на нашия дългогодишен опит като партньор на доказани европейски производители, вие получавате пълен пакет „до ключ“, включващ консултация, планиране, монтаж, оборудване, ремонтни услуги и обучение. Иновативните продукти и технологии, които предлагаме ще превърнат вашият СПА, Уелнес или Медикъл център в незабравимо и притегателно място за клиентите ви. 

Изготвяне и оценка на разходите

Иновациите не са единственото нещо, което има значение в тази индустрия. Става дума и за енергийно ефективни, икономични продукти и съоръжения, които насърчават устойчивостта. Тези основни аспекти са на преден план и при планирането, проектирането и изпълнението на нашите предложения

Сервиз и техническа поддръжка

Ние ви гарантираме бърза реакция при нужда от сервиз и техническа поддръжка в цялата страна.

{

Мечтите нямат предел

Контакти:

Адрес:
гр. Пловдив 4000,
бул. Кукленско шосе №12,
RT Бизнес Център, ет.1

Телефон:
+359 895 714 890
Имейл:
spaandwellnessmentor@gmail.com

Работно време:
Понеделник – Петък
9:00 ч. – 17:00 ч.
Събота и Неделя – почивни дни